Захисниця Майя Москвич в США візьме участь у змаганнях серед військових

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Захисниця Майя Москвич в США візьме участь у змаганнях серед військових
image
Оля Коновалова / 10.07.2022 / 0 Коментарів

Захисницю з Волині Майю Москвич побратими провели в Америку на Warrior Games. Про це дівчина написала у своєму Інстаграм.

Warrior Games – змагання серед військових в США. У 2020-му взяти участь у змаганнях запросили й команду з України.

«Я брала участь в національних змаганнях і мене обрали в збірну. Готувалася. Дуже наполегливо. Виграти Стрільбу з лука на Warrior Games було моєю мрією і ціллю. Тренер Дмитро Сидорук казав мені «Ти маєш взяти медаль». Я була готова. Але змагання у 2020-му скасували. Через пандемію. Змагання перенесли на 2022-й. Ну нічого подумала я, буде більше часу підготуватися. Але 24 лютого все змінилося.

Проте змагання в США відбуваються. І мене офіційно відряджають на ці змагання. І треба їхати.

З початку війни я тримала лук в руках аж один раз. 5 квітня росіяни вбили мого тренера під Попасною. Зараз в нас має бути кілька тижнів зборів в Англії. Постараюся докласти максимум зусиль на тренуваннях, щоб хоч трохи відновити форму.

Організатори кажуть, що головне не перемога, а участь і щоб ми розказали про війну. Хлопці просять привезти медаль і багато зброї. Важкої артилерії і побільше снарядів. Я хочу всього, але найбільше, коли повернуся — побачити всіх хлопців живих і здорових! І в повному складі! Мрію вже не стільки про золото, як про те що, коли з Америки приїде багато зброї ми нарешті почнемо нормально палити русню, і підемо не «зупиняти наступ», а «зачищати територію», - написала Майя Москвич.

Нагадаємо, що Майя Москвич - ветеранка АТО, золота призерка «Ігор нескорених», засновниця Клубу стрільби з лука «Луцькі соколи» та засновниця бренду «родом з Волині» BeyZot.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *