Збирають кошти для мами та 5-річного сина, які постраждали в аварії у Луцьку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Збирають кошти для мами та 5-річного сина, які постраждали в аварії у Луцьку
image
Оля Коновалова / 13.12.2021 / 0 Коментарів

Небайдужих просять допомогти родині 39-річної жінки та її 5-річного сина, які постраждали в аварії у Луцьку.

Як розповіла у коментарі Інсайдер Медіа подруга сім'ї, яка зараз перебуває в лікарні біля постраждалої жінки, 5-річного хлопчика, якого госпіталізували після аварії у Волинську обласну дитячу лікарню уже перевели з реанімаційного відділення. Його стан покращився.

«Хлопчика уже перевели у звичайну палату, я бачила його фото, він вже посміхається. Є ще подряпини на обличчі та на лобі заклеєні пластиром рани, але загальний стан його вже кращий. Щоправда, хлопчик почав заїкатись».

Натомість у його мами стан стабільно важкий. Вона і досі не приходила до тями.

«Лікарі кажуть, що імпульси по тілу йдуть, то, мабуть, все не так погано. І коли її оглядали, то вона відреагувала на біль, що також вважають хорошою ознакою. Сьогодні їй проводили комп’ютерне обстеження і завтра теж будуть, адже у неї крововиливи в голові, тому медики за ними спостерігають».

Чоловік постраждалої зараз повертається з-за кордону, жінка не має родичів у Луцьку, тому зараз біля постраждалої та її сина перебувають подруги.

За інформацією заступниці директора Луцького ліцею №27 Наталії Гаврилевич, у аварії на проспекті Соборності постраждала мама учня 3 класу та його брат. Батько сімейства – далекобійник і зараз повертається із закордонного рейсу.

Допомогти родині можна за наступними реквізитами:

4149 6293 1669 6020 Бандура Олександр Федорович (батько)

5168 7574 0622 6029 Головій Антоніна

4731 2196 1984 0832 Панасюк Неля Андріївна

Нагадаємо, що 12 грудня, неповнолітні тікаючи від поліцейських збили людей, які переходили дорогу на проспекті Соборності. Жінку з важкими травмами та її 5-річного сина госпіталізували, а решту постраждалих з переломами після надання меддопомоги відпустили на лікування додому. Згодом у мережі опублікували запис з відеореєстратора, який зафіксував момент ДТП. Як зазначила патрульні, самі неповнолітні винуватці аварії також знімали втечу від копів на телефони та викладали у соцмережах.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *