Згоріло авто, на якому їздив голова Підгайцівської ОТГ. Підозрюють підпал

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Згоріло авто, на якому їздив голова Підгайцівської ОТГ. Підозрюють підпал
image
/ 29.09.2021 / 0 Коментарів

Сьогодні вночі згоріла автівка голови Підгайцівської громади Юрія Семенюка.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини з посиланням на власні джерела.

Як розповіла речниця поліції Ольга Бузулук, повідомлення про те, що у селі Крупа горить автомобіль Тойота Ленд Крузер надійшло близько другої ночі.

Як зазначив начальник сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров, виклик надійшов о 2:23. На місце події виїхали два відділення рятувальної частини. На момент приїзду рятувальників автомобіль палав повністю. Ліквідували загорання о 2:42. Причина пожежі наразі встановлюється.

Як стало відомо ІА Волинські Новини, автівка належить голові Підгайцівської громади Юрію Семенюку.

Згодом у поліції розповіли, що на подвір’ї будинку голови однієї із територіальних громад загорівся автомобіль Toyota Land Cruiser, що належить його дочці, жительці Луцького району.

На місце пригоди прибули пожежники, слідчо-оперативна група поліції у повному складі. Пожежу локалізували, ніхто з людей не постраждав. Поліцейські провели детальний огляд місця займання транспортного засобу, вилучили речові докази. Відомості зареєстрували у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про відкриття за цим фактом кримінального провадження.

Як повідомило видання ВолиньPost пожежа сталася приблизно о першій годині ночі. Інформацію виданню підтвердив Юрій Семенюк. За його словами, автомобіль стояв на території подвір’я біля будинку. Вогонь першим побачив сусід, який і повідомив власника.

«Дивно, що не спрацювала сигналізація», - додає Юрій Семенюк.

Автівка згоріла вщент.

Нагадаємо, у січні 2019 року під Луцьком згоріли екскаватор та два автомобілі, що належали родині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. Тоді зазначали, що причиною пожежі міг бути підпал.

У листопаді цього ж року четверо невідомих вдерлись до будинку голови Підгайцівської ОТГта викрали гроші і коштовності. Сім’ю зв’язали, а самого Семенюка, який намагався чинити опір, побили.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *