Б'є, кричить, виносить з дому речі: на Волині жінка потерпає від сина наркомана

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Б'є, кричить, виносить з дому речі: на Волині жінка потерпає від сина наркомана
image
Оля Коновалова / 12.03.2021 / 0 Коментарів

За систематичне домашнє насильство стосовно батьків проти ковельчанина відкрили кримінальне провадження.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду.

Як розповіла у суді матір обвинуваченого, він ще з 2012 року зловживає наркотиками та алкогольними напоями. З того часу й почались конфлікти у сім’ї, позаяк молодий чоловік ніде не працює, а кошти на алкоголь постійно вимагає у своїх батьків. Виносить речі з дому.

Лікування від наркозалежності не дало жодних результатів, а ситуація в сім’ї тільки погіршилась.

Підсудний постійно знущається з матері та батька, який є інвалідом І групи. Одного разу дебошир прийшов у перукарню, де працює його мати, почав вимагати гроші і, зрештою, побив її. Тоді жінка змушена була звернутись до поліції.

Як розповіла потерпіла під час судового засідання, вона майже не спить ночами, перебуває під постійним психологічним та фізичним тиском. Бували випадки, коли вона поспала тільки 3 години за 2 доби. Змушена вживати заспокійливі препарати.

Слова потерпілої підтвердили також сусіди та голова ОСББ. Усі вони ствердили, що неодноразово чули крики з квартири, де проживає ця сім’я, та погрози від дебошира в бік матері.

Місцевий дільничний також дав свідчення стосовно того, що неодноразово притягував підсудного до адмінвідповідальності. Одного разу, коли спілкувався з потерпілою через телефон, то почув, як її син вимагав у неї кошти на сплату штрафу, який призначив суд за домашнє насилля.

Зрештою, заслухавши доводи усіх сторін, Ковельський міськрайонний суд призначив насильнику покарання у виді 3 місяців арешту.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *