Чому «гальмує» казначейство Волині

image
Наш Інсайдер / 27.06.2024 / 0 Коментарів

До редакції Insider Media звернулися представники бізнесу, які поскаржилися на роботу головного управління Державної казначейської служби у Волинській області.

У своїх претензіях вони апелюють до діяльності начальника відомства Михайла Леміщака, якого називають не інакше як волинський "дядько Скрудж". Адже він керує структурою, яка розподіляє державні гроші.

Претензії бізнесу полягають у тому, що казначейство з затримкою проводить платіжки, через що з суттєвим запізненням відбувається оплата виконаної роботи.

Крім того, за їхніми словами, йдеться про "вибірковість" при виборі платіжок, які треба провести в першу чергу. "Бувають випадки коли платіжки провели відразу після надання, а наші чомусь лежать днями", - кажуть підприємці.

Тож вони заявили, що готові надати будь-яке сприяння, листи-підтримки або інші документи, щоб пришвидшити процес. Навіть готові їхати з відповідними документами в Київ. "Та хоч до самого Президента поїдемо, аби нарешті ця справа почала вирішуватися. Ми стали заручниками ситуації, заручниками бюрократії", - кажуть бізнесмени.

Insider Media вдалося поспілкуватися з паном Михайлом Леміщаком телефоном. Від інтерв'ю посадовець відмовився, лишень надав короткий коментар щодо того відповідно до якої Постанови Кабміну працює його відомство, коли визначає почерговість платіжок. За рештою питань порадив надіслати запит.

На ідею зустрітися з підприємцями посадовець теж не пристав.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *