Депутати Луцькради знову не підтримали питання про «таунхауси Ткачука»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Депутати Луцькради знову не підтримали питання про «таунхауси Ткачука»
image
Наш Інсайдер / 22.02.2023 / 0 Коментарів

Депутати Луцької міської ради не підтримали питання щодо легалізації скандального будівництва таунхаусів на вул. Гущанській, 25.

Про це стало відомо під час сесії Луцькради 22 лютого.

До слова, цей проєкт рішення виносять на розгляд сесії уже не вперше. Зокрема, під час минулої сесії, яка відбулась 25 січня, депутат Олександр Козлюк запропонував зняти проект рішення "Про затвердження громадянину Клюйку С.В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд [02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)] на вул. Гущанській, 25 у м. Луцьку" з розгляду.

Сьогодні ж питання таки розглянули депутати, щоправда, без жодного обговорення. Зрештою, для ухвалення цього рішення забракло голосів, позаяк "за" проголосували всього 15 депутатів.

Після цього Євген Ткачук зазначив, що хоч і "не має відношення до цього питання, як пишуть у ЗМІ, але для того, щоб воно "пройшло", йому пропонували "подякувати".

"Дуже цікаву річ мені сказали перед цими всіма голосуваннями. Щоб пройшло це питання треба подякувати і я дивлюсь, що вже кілька місяців ця тенденція зберігається. Я не знаю чи це помста, я нікого з депутатів не звинувачую. Я думав, що з початком російської агресії щось змінилось в цій залі. Якщо хтось думає, що я щось вигадую, то я можу пройти поліграф", - заявив Ткачук.

Нагадаємо, вперше про проблемність цієї забудови заговорила депутат Алла Надточій. "Повторюсь, якщо землі сільськогосподарського призначення там має бути город чи сад. В іншому випадку, я бачу рішення – це напрацювання позову до суду та знесення об’єктів незаконного будівництва", - заявила вона.

Пізніше вдалося знайти зв'язок забудовника цього комплексу з депутатом від партії "За Майбутнє" Євгеном Ткачуком. Більше про це читайте в статті: Чи проголосують депутати з четвертого разу за «таунхауси Ткачука»?

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *