Доньку загиблого на війні волинянина привітали з 14-річчям

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Доньку загиблого на війні волинянина привітали з 14-річчям
image
Назар Тарадюк / 14.12.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні,14 грудня, свій 14-й день народження відзначає дочка загиблого Героя Артема Єгиазаряна Анастасія. З цієї нагоди керуюча справами Володимирської ради Ірина Лошенюк завітала до дівчинки в гості, аби привітати іменинницю зі святом від імені усіх мешканців громади.

Про це розповіли у міській раді Володимира. 

“14 років – це прекрасний вік! Бажаю високих беззупинних злетів та щоб всі мрії обов’язково збувались. Сімейного достатку, щирого взаємного кохання та приємних моментів життя! Попри свій юний вік ти уже справжня гордість та опора для сім’ї. Залишайся такою і надалі”, – звернулась з вітальним словом Ірина Лошенюк. Також вона вручила іменинниці квіти, грошовий подарунок та іграшку.

Батько Анастасії Артем Єгиазарян народився 14 квітня 1984 року. Закінчив Володимир-Волинську ЗОШ №2, навчався у Вищому професійному училищі на електрика. Останнім часом працював водієм, а перед цим були роки служби у правоохоронних органах. З перших днів війни, ні на мить не вагаючись, Артем призвався до лав ЗСУ, аби захистити Батьківщину зі зброєю в руках від російської орди. 8 березня життя старшого солдата-стрільця обірвалось внаслідок поранень, які він отримав у бою.

Читайте також: Школярка з Луцька створила робота для розмінування територій.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *