Дубінський видаляє інформацію, шо пов'язує його з росією

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Дубінський видаляє інформацію, шо пов'язує його з росією
image
Назар Тарадюк / 04.08.2023 / 0 Коментарів

Посилання на пропагандистські канали “Легитимный” та “Резидент” 2 серпня зі свого каналу видалив позафракційний народний депутат Олександр Дубінський.

Про це пише Рух ЧЕСНО.

За даними моніторингу ЧЕСНО, 2 серпня близько 16 години дня Дубінський видалив 10 дописів зі згадкою “Резиденту”, 3 пости з посиланням на “Легитимного” та ще 5 з тегами обох каналів. Нагадаємо, що в СБУ неодноразово заявляли про зв’язок цих каналів з російськими спецслужбами.

Дослідження Руху також вказало на зв’язок групи сторінок (серед яких найбільшими є саме “Легитимный” та “Резидент”) з росією. Так за результатами мережевого аналізу саме вони є своєрідним “мостом” між українським та російським Telegram.

Зважаючи на це, опублікували зміст видалених дописів.

Серед видалених дописів також фігурують репости каналу ще одного нардепа — Максима Бужанського (“Слуга народу”). Нагадаємо, що за результатами моніторингу, лише “Резидент” згадував Дубінського понад 180 разів, а Бужанського — понад 220.

Також стало 3 серпня відомо, що СБУ та ДБР проводять обшуки у Олександра Дубінського. Він отримав дозвіл залишити Україну під цим приводом та покинув країну. Своєю чергою батько самостійно, без супроводження сина виїхав за кордон, а потім повернувся до України набагато раніше, ніж народний обранець.

ДБР з'ясовує, яким чином у період перебування за кордоном нардеп зміг підписувати та направляти офіційні документи, в т.ч. до державних органів, що може свідчити про їх підробку.

НагадаємоДубінський виїхав за кордон: використав хворого батька-сепаратиста.

Читайте також: У нардепа Дубінського обшуки — підозрюють у підробці документів

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *