ФСБ продовжує "пресувати" родичів загиблих моряків із крейсера "Москва"

  • Головна
  • НОВИНИ
  • ФСБ продовжує "пресувати" родичів загиблих моряків із крейсера "Москва"
image
Оля Коновалова / 19.06.2022 / 0 Коментарів

фсбшники продовжують "пресувати родичів" родичів загиблих членів екіпажу крейсера Москва. Приходять і на роботу, і додому, погрожують їм кримінальною відповідальністю за розголошення державної таємниці.

“Роз’яснювальну роботу” почали проводити після того, як довідались, що родичі хочуть оприлюднити інформацію про загиблих у ЗМІ, зазначають у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Крім того, рідних загиблих моряків відмовляються приймати не лише в командуваннях військово-морського флоту та чорноморського флоту рф, а й в органах влади та соціального забезпечення.

– Їх спрямовують до групи психологів, медиків та юристів, яка була спеціально створена для приховування інформації про загиблих та зниклих безвісті окупантів-строковиків, – зауважують українські розвідники.

27 членів екіпажу затонулого крейсера "Москва", серед яких 19 строковиків, дотепер вважаються зниклими безвісти.

У Севастополі офіційно поховали лише мічмана Вахрушева.

– Командир крейсера капітан першого рангу Купрін, який, порушуючи статут, одним із перших покинув корабель, пояснює свій вчинок намаганням врятувати саме строковиків.

Нібито він отримав такий наказ після вибухів на кораблі, – додають в ГУР.

Раніше спеціально створена група психологів, медиків та юристів погрожувала родичам невиплатою компенсацій у разі розголошення будь-якої інформації про загиблих моряків.

Нагадаємо, що флагман чорноморського флоту рф – крейсер "Москва" – зайнявся та затонув після ураження двома ракетами Р-360 Нептун 13 квітня.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *