«Голодна туса»: блогери влаштували вечірку в День пам'яті жертв Голодомору

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Голодна туса»: блогери влаштували вечірку в День пам'яті жертв Голодомору
image
Оля Коновалова / 29.11.2021 / 0 Коментарів

Українські блогери в День пам'яті жертв Голодомору влаштували гучну вечірку з нагоди дня народження Олександра Заліска. У мережі розкритикували блогерів за цинічність та збочення.

Про це повідомляє 24 канал.

Сучасні лідери думок з мільйонами української аудиторії в інстаграмі влаштували гучну вечірку з еротичною тематикою Show bar в День пам'яті жертв Голодомору. Навіть після критики та негативних коментарів блогери продовжують публікувати сторіз з вечірки, хизуючись святкуванням і його масштабом.

"Тусовка року" в День пам'яті жертв Голодомору

Цинічне святкування відбулося з нагоди дня народження Олександра Заліска, за акаунтом якого стежать понад мільйон користувачів мережі. Він зібрав найпопулярніших українських блогерів у Будинку вчених, що у Львові.

Один зі змістів мого життя – це туса. Я радий, що ви прийшли на тусу. Мою тусу. І я сподіваюся, що вона справді буде грандіозною,
– заявив Заліско.

Серед гостей, які активно ділилися відео в інстаграмі, висловлювали захоплення імениннику, було чимало блогерів, серед яких й "мільйонники":

  • Наталі Литвин (1 мільйон підписників);
  • Таня Самбурська (1,5 мільйона підписників);
  • Валерія Юрченко (1,3 мільйона підписників);
  • Саша Бо (1,9 мільйона підписників).

Розважав гостей заходу ведучий Володимир Остапчук. Він провів вечірку в стилі Show bar, де були вульгарні конкурси та декорації, еротичні танці шоу-балету, тости, які промовляли, стоячи на столах. Схоже, що про мораль та сором у цій "тусі року" ніхто й не чув.

Обурює й те, що Володимир Остапчук опублікував в сторіз фотографію святкового столу, яку підписав: "Голодна блогерська туса".

Зауважимо, жоден з гостей не згадав, що 27 листопада вшановують День пам'яті жертв Голодомору. Згідно з останніми даними у 1932 – 1933 роки сталінський тоталітарний режим заморив голодом 10,5 мільйонів українців, серед яких 4 мільйони дітей.

Чимало користувачів мережі зазначають, що варто було перенести святкування на іншу дату. На один з таких коментарів блогерка відповіла: "Народитися в інший день?".

  • "Жах! Як у День пам'яті жертв Голодомору можна влаштовувати таке "дійство", а вам підтримувати таку ініціативу? Невже абсолютно нема людських цінностей? День народження можна святкувати в будь-який інший день!"
  • "Сьогодні вшановують мільйони зморених голодом українців. Ви не знали? Тоді інфлюенсери якісь неправильні цінності несуть в маси".
  • "Якби день народження був у будні, то не було б сумнівів чи переносити. Тут мовиться про питання виховання та системи цінностей. Їх немає. І не транслюються на мільйонну аудиторію".
  • "Святкувати в інший день і не в такий збочений спосіб".
  • "Наталі Литвин, але якби Юля Верба пішла на день народження в цей день, її б за*рали всі блогери".
  • "Йолопи, клоуни. Як не соромно? В такий день… Мораль і принципи відсутні".

Відзначилися й інші "лідери думок". Гості не соромилися роздягатися, стояти на столах з їжею, брати участь у вульгарних конкурсах та еротично танцювати.

 

Коментарі під дописами блогерів / Скриншот з інстаграму

Та є чимало позитивних коментарів на адресу "блогерської тусовки". Прихильники вітають іменинника, відзначають бездоганну організацію свята, шоу-програму та образи гостей.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *