Громада на Волині отримала допомогу з Німеччини. ФОТО

image
Назар Тарадюк / 23.12.2022 / 0 Коментарів

В рамках співпраці з німецьким муніципалітетом Шпрендліген Генсінген Боратинська громада отримала чергову партію гуманітарної допомоги.

Про це повідомляється на сайтіБоратинської громади.

Для реагування на виклики у сфері електропостачання закордонні партнери доставили волинянам генератори, павербанки, ліхтарі.

Також для потреб внутрішньо переміщених осіб та військових передали продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти.

Зазначається, що це вже п’ятий гуманітарний вантаж, який надійшов до Боратинської громади від муніципалітету Шпрендліген Генсінген. Загальна вартість усіх гуманітарних вантажів, отриманих з 24 лютого, становить 75 000 євро: 25 000 євро – генератори, 25 000 євро – медикаменти, 25 000 євро – засоби гігієни, продукти харчування, ліхтарі, теплий одяг, ліжка, побутова техніка.

«Допомога від нашої партнерської громади надходить з перших днів повномасштабного вторгнення. Ми дуже вдячні колегам за солідарність та підтримку, яку ми відчуваємо. Особливо важливою була остання доставка, яка допомогла зреагувати на ситуацію з електропостачанням і забезпечити безперебійну роботу наших комунальних установ», – зауважив Боратинський сільський голова Сергій Яручик.

Нагадаємо, із Волині відправили на Херсонщину 12 тонн гуманітарної допомоги. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *