Як у Луцьку відбулася зустріч із легендарним льотчиком Karaya

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як у Луцьку відбулася зустріч із легендарним льотчиком Karaya
image
Назар Тарадюк / 02.07.2024 / 0 Коментарів

Лучани мали змогу поспілкуватися з відомим українським військовим, майором повітряних сил ЗСУ, Героєм України Ворошиловим Вадимом Олександровичем, під псевдо Karaya. 

Хоч зустріч відбулася в неділю, 30 червня, подію відвідали більше 100 людей. Організатори – луцький рекрутинговий центр бригади «Азов» та військовослужбовці 5-го батальйону «Любарт» бригади «Азов». 

Тема зустрічі – взаємодія між різними видами, родами військ на фронті. Кожен мав можливість поспілкуватися з Героєм України, зробити фото та взяти автограф. 

Говорили про систему "свій-чужий", літаки та їх особливості, моральний стан, юність та життєвий шлях Вадима та про те, як працює авіація зараз. 

"В даний момент потрібно використовувати будь-які вміння, навички та інструменти задля України, задля покращення нашої держави та на користь Збройних сил України" - поділився Karaya. 

Також на події розповіли про те, як працює рекрутинговий центр АЗОВу на Волині та про можливі варіанти посад в 5-му батальйоні та в бригаді для чоловіків. 

До слова, в підрозділ беруть лише добровольців. Керівник рекрутингово центру в Луцьку Дмитро Зінченко наголосив, що завдяки такому підходу в 5-му батальйоні «Любарт» бригади «Азов» лише вмотивовані люди. 

Детальніше з посадами можна ознайомитись за номером телефону: 
+380666444308 

"Азов – для мене це приклад того, як має виглядати бригада з Сил оборони України", – додав Вадим Karaya, та розповів, як доводилось працювати ще з полком Азов в Маріуполі.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *