«Ігор Поліщук, ви пробували сходити в туалет на відро?», - лучанка про укриття у школі. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Ігор Поліщук, ви пробували сходити в туалет на відро?», - лучанка про укриття у школі. ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 30.08.2022 / 2 Коментарів

Чим менше часу лишається до старту нового навчального року, тим більше суспільство обговорює питання безпеки учасників навчального процесу. Зокрема, лучани обурені станом укриття у Луцькому ліцеї №21 ім. Михайла Кравчука. 

Відео, на якому видно, в якому стані укриття, опублікувала у соцмережі фейсбук користувачка Надія Боярчук.

"От сказати, що я в шоці, то нічого не сказати!!! Хто приймав це сховище #21 Гімназія?? Ігор Поліщук ви пробували сходити в туалет по-великому на відро??? Чому за ціле літо не зібрали дітей, щоб спробувати їх завести у сховище? Скільки часу буде потрібно викладачам, щоб дітей туди спустити??? Там же не двері, а потрібно нагинатися, щоб зайти!!!!!

Школа збирала з кожної дитини по 50 грн на фонд школи, чому не купили біотуалети??? Чи знову заберете з батьків??? Що це за знущання з викладачів та дітей???", - йдеться в дописі.

До слова, у Луцькій міській раді уже прозвітували про готовність укриттів у навчальних закладах громади. За результатами комісії підвальне приміщення у цій школі можна використовувати як укриття.

 

 

Коментарі (2):

  1. Враховуючи, що в країні війна, не час розводити «зраду» у жодній школі немає відповідного укриття, комфортні умови наразі лише за кордоном у Польщі, Німеччині. Головне щоб ракети не прилітали, а господарські питання з часом вирішаться.

    1. не згідна! війна почалась не в серпні і було море часу зробити нормальні умови в укриттях! що це за шторки?????? що це за відра пластикові? що це за хлам??? це діти і вони полюбому влізуть кудись куди не треба!!! вибачте, сьогодні читала новину на цьому ж сайті що у Володимирі лікарня в укритті зробила операційну! ОПЕРАЦІЙНУ, КАРЛ!!!!! В УКРИТТІ!!! а тут таке враження що зранку подзвонили і сказали - до вас їде комісія, вот вони й зліпили "із таво што била"! і це не якась там сільська школа! це відома і пафосна на весь луцьк 21 гіманзія!!!! гроіш деруть, а туалет шторками завісили. П****дець!! просто немає слів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *