Ігор Поліщук відмовився коментувати шокуючу декларацію

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Ігор Поліщук відмовився коментувати шокуючу декларацію
image
Назар Тарадюк / 09.02.2024 / 0 Коментарів

Ще 10 грудня 2023 року Національне агентство з питань запобігання корупції відновило доступ до декларацій посадовців. Адже через воєнний стан ця інформація була недоступна.

І вже 25 січня 2024 року в єдиному державному реєстрі декларацій мер Луцька Ігор Поліщук оприлюднив дані про свої доходи за 2021 та 2022 роки. «От тільки є одне малесееееньке але», - йдеться у сюжеті «Конкурент TV».

Згідно з цим документом міський голова й досі проживає в одній квартирі з батьками та рідним братом. Як то кажуть: хоч і в тісноті, зате разом. От тільки чи дійсно «цілий» мер живе в квартирі з всією родиною? Джерела журналістів надали зовсім іншу інформацію.

Журналістам мер Луцька сказав надіслати запит письмово, і він відповість на всі питання.

Як видно на відео, мер Луцька від незручних питань сховався у бусі. А його так званий помічник Артур Стернійчук дуже голосно гримнув дверима авто і поїхав.

Ба більше, оскільки згадали мера міста, то й про нього мали розпитати в Ігоря Ігоровича. Зокрема про те, що брат мера Руслан Поліщук брав у користування автівки того самого «помічника» Артура Стернійчука.

Нагадаємо, ми писали про Шокуючу декларацію мера Луцька. Також ми писали: «Шулерство» мера Луцька Поліщука продовжується, - депутат.

Деталі – у відео.

Читайте також: На що Поліщук витратив 842 млн за місяць: матеріали та інвентар

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *