Юрій Погуляйко озвучив головні теми розмови з Володимиром Зеленським

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Юрій Погуляйко озвучив головні теми розмови з Володимиром Зеленським
image
Наш Інсайдер / 15.07.2024 / 0 Коментарів

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко з колегами з інших областей взяв участь в нараді під керівництвом Президента України Володимира Зеленського. Зокрема, йшлося про оперативну ситуацію в кожному регіоні, енергетику, фортифікації й безпеку.

Доповіли Главі держави про основні напрямки діяльності ввірених нам територій, а також про підготовку до опалювального сезону та навчального року 2024-2025 років. Щодо Волині, то поінформував про роботи з оборони області та соціально-економічну ситуацію, - йдеться в дописі на сторінці голови ОВА.

Озвучили й проблемні питання, з якими стикаємося у роботі. Відтак, Володимир Зеленський доручив Кабінету Міністрів України занотувати рішення, необхідні для вирішення порушених питань. А для якнайшвидшого розв’язання проблем у громадах, дав завдання провести додаткові зустрічі із представниками Кабміну.

Також під час зустрічі Президент розповів про проведені зустрічі із губернаторами американських штатів, які запевнили у готовності підтримувати нас та допомагати. Відповідно, отримали завдання налагодити співпрацю з представниками США на регіональному рівні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *