Юрій Погуляйко: «Знання — скарб, який завжди знаходиться з власником»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Юрій Погуляйко: «Знання — скарб, який завжди знаходиться з власником»
image
Назар Тарадюк / 01.09.2023 / 0 Коментарів

В Україні 1 вересня розпочався новий навчальний рік, а також у цей день святкують День знань. 

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко зауважив, що другий рік поспіль українці розпочинають навчальний рік в період повномасштабного вторгнення рф.

"Це досить складно, але надважливо! Школа – це не лише уроки та оцінки. Це, перш за все, знання та розвиток, спілкування з однолітками та друзями, перші захоплення, перемоги та невдачі…

Під звуки сирен та вибухів, перебуваючи в укриттях та підвалах, наші діти все ж мають можливість навчатися в школах та вивчати своє, рідне: мову, культуру, історію. Бо, як писав Максим Рильський, хто не знає минулого, той не вартий свого майбутнього!

Від тих, хто сьогодні сидить за шкільними партами і в студентських аудиторіях, залежить майбутнє України. Тому наше головне завдання – забезпечити безпеку кожному юному волинянину. Їхнє життя та здоров’я – понад усе!

Дорогі діти!

Знання — це скарб, який завжди знаходиться зі своїм власником. Тому нехай отримані знання і навички відкривають перед вами безліч можливостей, допоможуть підкорити нові вершини і досягти поставлених цілей. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків та вірних друзів.

Шановні педагоги!

Сили вам, терпіння, мудрості та наснаги!

І нехай у всіх школах на перервах звучить дзвінкий дитячий сміх, а не сигнали повітряної тривоги.

З Днем знань!" - привітав Погуляйко.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *