Кива, Скабєєва, Кадиров: в Україні випустили гральні карти з воєнними злочинцями та пропагандистами

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Кива, Скабєєва, Кадиров: в Україні випустили гральні карти з воєнними злочинцями та пропагандистами
image
Оля Коновалова / 14.05.2022 / 0 Коментарів

Українські волонтери InformNapalm та військове керівництво України випустили дві унікальні колоди карт з російськими воєнними злочинцями, політиками та пропагандистами.

Про це у фейсбуці повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

“Рівно 20 років тому, у 2002 році, Центральне командування армії США випустило список розшукуваних воєнних злочинців у вигляді колоди карт, граючи в які військові США запам’ятовували свої цілі.

У 2022 році волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm продовжили цю традицію та за підтримки військового керівництва України, зокрема, і моєї, випустили дві колоди карт воєнних злочинців рф та російських політиків і пропагандистів.

Тож, спільними зусиллями військових та волонтерів, зусиллями всіх людей доброї волі світу карта рашизму буде неодмінно битою, як на полі бою, так і в інформаційній площині”, – наголосив Залужний.

У спільноті InformNapalm зазначили, що “перша – для використання виключно серед військових, яка має здебільшого військові цілі, а друга – це колода для цивільного використання, персонажами якої є політики та пропагандисти рф”.

“Друга колода більш публічна і має більш психологічний ефект, наприклад, в ній “шістками” вказані маріонеткові ватажки “ЛНР” і “ДНР”, та інші колаборанти типу Анатолія Шарія, чирвовою “десяткою” став Ілля Кива, валетом – Рамзан Кадиров (головний гон-дон Путіна по Чеченській Республіці), бубнова дама – Ольга Скабєєва, а чирвова – Володимир Соловйов.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Іллю Киву оголосили в міжнародний розшук

В непублічну військову колоду карт входять російські офіцери, деякі генерали та полковники, включаючи командира 64 омсбр зс рф, яка скоювала воєнні злочини у Бучі і якого виявили шляхом OSINT, ідентифікували та зробили відомим і підсанкційним саме волонтери InformNapalm”, – йдеться в повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *