Конфлікт з ексвійськовим у Дніпрі: Тищенку повідомили про підозру

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Конфлікт з ексвійськовим у Дніпрі: Тищенку повідомили про підозру
image
Назар Тарадюк / 25.06.2024 / 0 Коментарів

Нардепові Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі Генеральний прокурор України повідомив про підозру.

Про це інформує пресслужба ДБР.

У бюро уточнили, що депутатові повідомили про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого.

«20 червня 2024 у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата України протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ. Його утримували протягом певного часу і завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб і з застосуванням фізичної сили і спецзасобів», – йдеться в повідомленні.

Тищенко повідомлення ДБР поки не коментував.

Минулого тижня соцмережами поширилося відео з Дніпра: на ньому люди у балаклавах застосували силу до чоловіка, який гуляв з дитячим візочком і зробив зауваження супроводу депутата.

Згодом з’ясували, що то була охорона нардепа-мажоритарника, виключеного з фракції «Слуга народу», Миколи Тищенка. Він теж фігурує на відео. А чоловік, якого вони закували в кайданки – ветеран підрозділу Kraken Дмитро Павлов. Поліція відкрила два кримінальних провадження: за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень і незаконного позбавлення волі.

Сам Тищенко у соцмережах пояснив ситуацію тим, що нібито «військовий напав на поліцейських».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *