Лідер партії Слуга Народу закликає нечесних депутатів складати мандати

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Лідер партії Слуга Народу закликає нечесних депутатів складати мандати
image
Наш Інсайдер / 01.05.2023 / 0 Коментарів

Народний депутат України від Волині Валерій Стернійчук підтримує рішення лідерки партії "Слуга Народу" Олени Шуляк про створення етичної комісії при партії, яка виключати з її лав депутатів-порушників  партійної дисципліни.

Нагадаємо, в інтерв'ю Українській правді Олена Шуляк заявила, що депутати, які порушили партійну дисципліну, мають складати мандат.

"Ти зайшов... від "Слуги народу", потім у тебе щось змінилося. Якщо ти чесний – здавай мандат і балотуйся на наступний виборчий цикл", - сказала вона.

"Але коли ти зайшов, тобі не сподобалось і цієї внутрішньої сміливості не вистачило, то для мене ці люди є певними зрадниками. Вони зайшли.... на іміджі президента, на його рейтингу", - додала лідерка партії.

Нагадаємо, нині на Волині формують список місцевих депутатів на відкликання. Як розповів народний депутат України від партії «Слуга Народу» Валерій Стернійчук уже стартував процес очищення лав політичної сили від обранців, які зганьбили своєю поведінкою партію. Деякі обранці громад намагаються всидіти на двох стільцях, - каже він.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *