Лікар розповів, як у Луцькій стоматполіклініці тиснуть на працівників

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Лікар розповів, як у Луцькій стоматполіклініці тиснуть на працівників
image
Назар Тарадюк / 04.04.2024 / 0 Коментарів

У Луцькій комунальній стоматполіклініці не вщухають пристасті - триває конфлікт між трудовим колективом і директоркою Любов'ю Яковчук.

Insider Media поспілкувався з вже колишнім працівником поліклініки Сергієм Мойсіком, який був серед людей, які публічно виступили проти директорки. У короткі терміни він отримав три догани від посадовиці і його звільнили.

«Ті, хто активно виступали на зборах, попали в «чорний список». Цим людям не підписують відпустки за власний рахунок. Хоча, здавалося б, коли людина пише заяву на відпустку за власний рахунок, це для поліклініки плюс, тому що поліклініка їй не виплачує ніяких відпускних, плюс до всього людина має виконати той об’єм роботи, який запланований на місяць», - розповідає Мойсік.

На думку колишнього працівника поліклініки, не підписання цих заяв є моментом впливу та тиску.

«Вона [Яковчук] бере список людей, які були на зборах, хто голосував за оголошення їй недовіри. Якщо ви є у списку, значить вам не підпишуть цю заяву, тому що «як ви зі мною, так і я з вами» - це її цитата», - розповідає Сергій Мойсік.

За словами пана Сергія, маючи особисту неприязнь до когось із працівників, вона давала йому вказівки, аби за цими лікарями був більш суворий нагляд.

«Ведення медичної документації, використання анестетиків, хоча вони є розхідним матеріалом. Це так само, як заставити наглядати, чи той лікар не забагато використовує ватних тампонів або серветок, якими накривається пацієнт. Це, як на мене, є абсурдним. Але цього було достатньо, аби вона могла розвинути тему догани, потім ще однієї догани, а потім звільнити», - розповідає вже колишній працівник поліклініки.

Він додав, що за один день Любов Яковчук роздала близько 4 чи 5 доган. Як розповідає Сергій Мойсік, раніше догану давали за досить серйозний проступок, а зараз це використовують як момент впливу.

«Зрозуміло, хто хоче втрати своє робоче місце? Тим більш у теперішній час. Це досить таки жорсткий метод «виховання». Догани зараз дають по доволі незначних проступках. Можу про це відверто сказати. Якщо одна людина пішла на годину раніше, для Любові Анатоліївни це стало основою для того, щоб дати їй догану. А інші лікарі, які з нею в більш приязних відносинах, дозволяють собі йти на півтори-дві години раніше зі зміни. І нічого. Ми не говоримо зараз про чергування, а про плановий прийом», - додає Мойсік.

За його підрахунками, нині зі стоматполіклініки звільнені два працівники.

Деталі – у сюжеті.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *