Луцьк безкоштовно віддав Балаклії обладання для відновлення водопостачання

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцьк безкоштовно віддав Балаклії обладання для відновлення водопостачання
image
Оля Коновалова / 26.10.2022 / 0 Коментарів

Луцьк безоплатно передав "Балаклійському водоканалу" обладнання для насосної станції, яке допомогло відновити водопостачання в деокупованому місті.

Нагадаємо, що на початку вересня завдяки успішній контрнаступальній операції Збройних сил України на Харківщині вдалось звільнити з-під окупації Балаклію. Місто зазнало значних руйнувань та пошкоджень внаслідок чисельних обстрілів. Окупаційні війська зруйнували в Балаклії головну каналізаційно-насосну станцію. Половина населення міста, а це 15 тисяч українців, залишились без води та електрики.

Тому військова адміністрація Балаклії та місцевий водоканал звернулися до водоканалів України за допомогою в пошуку обладнання відповідного типу, розміру і характеристик.

На комунальному підприємстві "Луцькводоканал" в резерві було необхідне насосне обладнання, тож на початку жовтня його повезли до звільненого від окупації міста.

Вартість переданого устаткування близько 50 тисяч гривень. Згодом Балаклійська міська рада звернулась до Луцька з проханням передати обладнання в комунальну власність деокупованого міста безкоштовно.

До слова, у Луцьку просять відремонтувати колонки для набору воду.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *