Луцькі депутати з четвертої спроби «не узаконили» «таунхауси Ткачука»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцькі депутати з четвертої спроби «не узаконили» «таунхауси Ткачука»
image
Наш Інсайдер / 25.01.2023 / 0 Коментарів

Луцька міська рада вчетверте мала розглядати питання щодо легалізації скандального будівництва таунхаусів на вул. Гущанській, 25.

Питання було в порядку денному сесії, що відбулася 25 січня.

Проте під час обговорення порядку депутат з "Батьківщини" Олександр Козлюк запропонував зняти проект рішення "Про затвердження громадянину Клюйку С.В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд [02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)] на вул. Гущанській, 25 у м. Луцьку" з розгляду.

В результаті 31 депутат проголосував "За".

Нагадаємо, вперше про проблемність цієї забудови заговорила депутат Алла Надточій. "Повторюсь, якщо землі сільськогосподарського призначення там має бути город чи сад. В іншому випадку, я бачу рішення – це напрацювання позову до суду та знесення об’єктів незаконного будівництва", - заявила вона.

Пізніше вдалося знайти зв'язок забудовника цього комплексу з депутатом від партії "За Майбутнє" Євгеном Ткачуком. Більше про це читайте в статті: Чи проголосують депутати з четвертого разу за «таунхауси Ткачука»?

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *