Луцького медика нагородили «Орденом Святого Пантелеймона»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцького медика нагородили «Орденом Святого Пантелеймона»
image
Оля Коновалова / 10.08.2022 / 0 Коментарів

У День великомученика Пантелеймона 23 найкращих медиків України нагородили «Орденом Святого Пантелеймона». Серед них і волинянин Ігор Гнетньов.

Цього року відзнака має лише одну номінацію – «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором».

Ігор Гнетньов виконує обов'язки директора Медичного центру реабілітації учасників бойових дій однієї з територіальних громад. 

Протягом періоду воєнного стану він продовжує надавати допомогу пацієнтам, займається благодійністю, надає допомогу учасникам бойових дій та постраждалим; здійснює поїздки до військових із допомогою. За його ініціативи на підприємстві були зібрані кошти на потреби ЗСУ та на гуманітарні потреби.

Нагадаємо, що у 2021 році «Медичний Оскар» отримало Волинське обласне територіальне медичне об'єднання захисту материнства і дитинства за професіоналізм та милосердя.

А в Особливому інтерв'ю Ігор Гнетньов, що послугами Медичного центру реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади, можуть користуватись абсолютно всі, хто цього потребує, а головне – безкоштовно. 

Основні напрямки роботи: медична реабілітація, фізична терапія, ерготерапія, механотерапія, кінезотерапія, гало терапія, бальнеологія, гідрокінезотерапія, вертебрологія, мануальна терапія, дитяча реабілітація, кінезотейпування, мобільний паліативний супровід пацієнта, навчання родичів та соціальних працівників догляду за пацієнтами.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *