Луцька міська рада закупить шкільних рюкзаків на 780 тис

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Луцька міська рада закупить шкільних рюкзаків на 780 тис
image
Еля Коротинська / 22.07.2024 / 0 Коментарів

Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради оголосило закупівлю на 780 тисяч гривень. За ці кошти планують придбати 320 шкільних рюкзаків. Про це стало відомо з оголошення про проведення відкритих торгів, розміщеного на майданчику публічних закупівель ProZorro.

Прийом пропозицій від постачальників триватиме до 27 липня, а вже 29-го тендерний комітет визначать переможця.

Як вказано в оголошенні про закупівлю, 320 шкільних рюкзаків потрібні управлінню соціальних служб для сім’ї дітей та молоді задля проведення благодійного заходу «Скоро до школи».

Середня вартість рюкзака становить 2400 грн.

Як йдеться у вимогах до товару у тендерній документації - шкільні рюкзаки розраховані для першокласників: хлопчиків та дівчаток 6-7 років, зростом 115-130 см.

Рюкзак має бути – каркасний, з ортопедичною спинкою. Розмір рюкзака орієнтовно 35x28x15, ємність не більше 16 л. Вага: не більше 1 кілограма. Шлейки рюкзака мають бути анатомічні, обов’язково мають бути наявні світловідбивальні елементи з різних ракурсів, не менше 2 шт.

Зовнішній вигляд рюкзаків має відповідати кольоровій гамі або мотиваційному малюнку для хлопчиків та дівчаток у співвідношені 170/150 шт.

Рюкзаки мають бути торгових марок: або ТМ  GoPack Education  або ТМ  Kitе, або ТМ YES, або ТМ 1, або еквівалент.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *