Мешканці Вишкова у Луцьку скаржаться на відремонтовану дорогу. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Мешканці Вишкова у Луцьку скаржаться на відремонтовану дорогу. ВІДЕО
image
Назар Тарадюк / 14.10.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку мешканці мікрорайону Вишків нарікають на ремонт дороги на вулиці Салтикова-Щедріна. Працівники фірми-підрядника встелили кілометр шляху, ще 50 метрів залишили без уваги.

Про це Суспільному розповів лучанин Олександр Кварцяний.

З його слів, раніше через бездоріжжя карети швидкої не доїжджали до усіх будинків за цією адресою. Людям довелося звернулися у профільний департамент міськради, щоби доклали ще 50 метрів асфальту.

"Коли підійшов, кажу: "Хлопці, а чо далі дороги не робимо?" Говорять: "У нас по плану кілометр". Хто його знає, тут є кілометр чи нема кілометра. Ще ж кусок дороги, дві хати фактично, – зазначив Олександр Кварцяний.

Окрім частини дороги, яка залишилася без асфальту, мешканці вулиці нарікають на якість дорожнього покриття. Зі слів мешканця мікрорайону Мар’яна Берези, перевірку на міцність асфальт не витримав.

"Цей відрізок, де ми стоїмо, проклали у п’ятницю (30 серпня – ред). Із цього краю положили 1-2-3 см. Можна той асфальт відколупати. Напевно, із низькоякісних матеріалів. Робиться у погану погоду. Наочно видно і люди скаржаться", – каже чоловік.

Працівники, які ремонтують дорогу, коментувати виконані роботи Суспільному відмовилися. Як розповів телефоном керівник підрядної організації Іван Кобак, ремонт, який ще триває, виконують згідно з проєктом.

Суміжна дорога на вулиці Заньковецької, говорить Іван Кобак, не входить у тендер і не може бути відремонтована через заборону урядом капітального ремонту доріг.

Як розповів керівник міського департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, який зустрічався із мешканцями мікрорайону Вишків, доасфальтування вулиці Салтикова-Щедріна проконтролюють. Говорить: частину дороги працівники підрядної організації зроблять.

"По вулиці Заньковецькій і Салтикова-Щедріна ми виїжджали, там буквально 50 метрів. Ми не знали, що там люди добудувалися на той час, коли відбувалося проєктування цієї вулиці", – додав посадовець.

Нагадаємо, після «чарівного копняка» від патрульних у Луцьку почали ремонт доріг.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *