На Камінь-Каширщині водій маршрутки нахамив воїну та викинув його речі

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Камінь-Каширщині водій маршрутки нахамив воїну та викинув його речі
image
Назар Тарадюк / 11.08.2023 / 0 Коментарів

На Камінь-Каширщині військовослужбовцю, який, ймовірно, повернувся з фронту, нахамив водій маршрутки та висадив його на зупинці, а з речима воїна поїхав далі. В ОДА вже повідомили, що вжили заходів щодо водія та перевізника.

Про це написала одна з пасажирок цього рейсу Марина Мартинюк

Жінка пише, що конфлікт між воїном та керманичем розпочався через те, що військовослужбовець не повідомив водія про місце зупинки завчасно. Останній з хамовитим тоном йому дорікнув про це. Коли ж захисник вийшов із салону, то шофер поїхав далі, але вже з особистими речима військового. 

«В Нуйно на третій зупинці, де хотів вийти Воїн, водій автобуса почав хамити йому про те, що той не попросив його зупинися на зупинці. Зрештою автобус зупинився і хлопець вийшов, а водій рвонув з місця далі. Солдат стукнув по автобусу і крикнув: «Ей, сумку віддай!». Звичайно ж хамло-водій не зреагував і поїхав далі. Я вигукнула цьому нахабі: «Для чого ви це робите!?». Той відповів: «Щоб не був такий розумний». І тут мене понесло: «А ви взагалі розумний, ви не бачите звідки їде людина, совість у вас є!» – йдеться у дописі.

Після слів жінки водій маршрутки зупинився та викинув речі воїна через 200 метрів від зупинки, де його висадив. Дописувачка зазначила, що в салоні було багато пасажирів, які й словом не обмовилися про ситуацію, а тільки мовчки стояли та спостерігали. Ніхто з присутніх не став на захист військового. 

«Ця ж дитина грудьми стояла на захисті нашого комфорту? А гурт людей дивився мовчки як війна зустріла його перед рідним порогом! Щось казати за такого водія взагалі зайве, бо воно всілось за кермо, на зручне сидіння й уявило себе богом доріг, точніше сказати – нелюд і взагалі в мене слів бракує», – додає пані Марина.

Проте історія на цьому не закінчилась. Військовий згодом наздогнав водія разом з друзями. Коли ж ті підійшли до вікна керманича, його риторика одразу змінилася. Він повернувся у село Нуйно за сумкою, яку викинув з салону. Як було далі, жінка не знає, проте припускає, що водій таки перепросив за свою поведінку. 

Згодом у мережі небайдужі користувачі навіть опублікували світлини цього водія та маршрутки, в якій стався скандал. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *