Романюк Назар розповів, як покарали водія, що нахамив військовому

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Романюк Назар розповів, як покарали водія, що нахамив військовому
image
Наш Інсайдер / 14.08.2023 / 0 Коментарів

Романюк Назар, начальник відділу транспорту Волинської ОВА, розповів, що водія маршрутки "Нововолинськ-Любешів", який хамовито поводився з військовим, покарали за цей ганебний вчинок. Також відбулася зустріч з перевізником, який працює на цьому маршруті.

Нагадаємо, 11 серпня стало відомо, що на Камінь-Каширщині водій маршрутки нахамив військовослужбовцю перед висадкою, а потім з його речима поїхав далі та викинув їх через 200 метрів.

Романюк Назар розказав, що це перша скарга на подібну поведінку з боку водія за тривалий час і він того ж таки 11 серпня взяв на особистий контроль цю справу.

Так, шофера та перевізника викликали в ОВА та провели профілактичну бесіду. Мовляв, водій має поважати всіх пасажирів, незалежно від професії, але сьогодні, в час повномасштабного вторгнення росії, українці об'єдналися, аби допомагати ЗСУ та всіляко їх підтримувати, і не можна толеувати прояви неповаги до військових.

Тож перевізнику винесли попередження щодо поведінки його підлеглого. Якщо подібні випадки повторюватимуться, то ОВА буде вживати більш жорсткіше покарання.

Водночас перевізник повідомив, що водія оштрафував та провів з ним "виховну" роботу.

"Закликаю жителів Волині не мовчати про подібні випадки поведінки водіїв і скаржитися своїм депутатам, головам громад та в обласну військову адміністрацію. Не можна замовчувати цих проблем, а ми готові реагувати відповідно до чинних норм законодаства", - підсумував Романюк Назар.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *