На Волині горіли будинок, гараж та автомобіль. ФОТО

image
Назар Тарадюк / 30.01.2023 / 0 Коментарів

За минулі вихідні волинські рятувальники ліквідували 5 пожеж.

Про це повідомляють у пресслужбі ДСНС Волині.

28-29 січня працівники пожежно-рятувальних підрозділів 5 разів виїжджали на гасіння пожеж, що трапилися у Луцькому, Ковельському та Камінь-Каширському районах.

29 січня під час пожежі в квартирі п’ятиповерхівки на вулиці Пирогова у Ковелі бійці ДСНС врятували пенсіонера та евакуювали 18 мешканців будинку, з яких 7 – діти. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність з вогнем під час куріння.

Цього ж дня рятувальники 13 ДПРЧ смт Маневичі, а також вогнеборці місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Градиськ Маневицької громади. Внаслідок пожежі, що, ймовірно, виникла через коротке замикання електромережі, знищена покрівля, пошкоджені стіни, меблі, хатні речі й документи.

Обідньої пори горів цегляний гараж у селі Веселе Торчинської громади. Пожежа ліквідована силами рятувальників 20 ДПРП смт Торчин та працівників місцевої пожежної охорони села Білостік. Імовірно, займання сталося через недоліки конструкції нагрівальних печей і димарів.

О 15:30 рятувальники 3 ДПРЧ ліквідували пожежу легкового автомобіля, що загорівся на вулиці Шилокадзе у Рожищі. Горіння, за попередніми даними, спричинене коротким замиканням електричної системи автомобіля.

Нагадаємо, на Волині під час гасіння пожежі надзвичайники врятували жінку.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *