На Волині попрощались із загиблим Героєм Володимиром Яценюком. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині попрощались із загиблим Героєм Володимиром Яценюком. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 02.12.2022 / 0 Коментарів

2 грудня мешканці Маневицької громади провели в останню земну дорогу жителя села Будки, молодшого сержанта Володимира Яценюка.

Про це повідомляє Маневицька селищна рада.

З початку березня 2022 року Володимир разом з багатьма патріотами пішов захищати українську землю від окупантів. Після отриманих поранень та контузії перебував на лікуванні, але, на жаль, серце Воїна зупинилося 30 листопада.

Церемонія прощання з військовослужбовцем розпочалась біля будинку в рідному селі та у місцевому Свято-Георгіївському храмі. Поховали військовослужбовця з усіма військовими почестями на кладовищі у Будках.

«Схиливши голови перед світлою пам’яттю Володимира Леонідовича щирі слова співчуття рідним висловили Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, настоятель храму отець Іван, військовий комісар Олександр Плужнік, який вручив Грамоту пошани і скорботи Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного близьким Героя, у якого залишилась мама та троє дітей. Усією громадою розділяємо горе і непоправний біль з рідними та близькими. Вічна пам’ять Захиснику!» - йдеться в дописі.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *