На Волині силовики перевірятимуть документи та оглядатимуть автомобілі

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині силовики перевірятимуть документи та оглядатимуть автомобілі
image
Оля Коновалова / 20.04.2021 / 0 Коментарів

СБУ на Волині планує масштабні багатоетапні антитерористичні навчання. Під час тренувань посилену увагу приділятимуть відпрацюванню дій із захисту стратегічно важливих об’єктів та кордонів держави.

Про це інформує пресслужба СБУ у Волинській області.

Метою проведення заходів є удосконалення міжвідомчої взаємодії з протидії можливим терористичним і диверсійним загрозам.

У ході тренувань під посиленим захистом перебуватимуть об’єкти критичної інфраструктури, у тому числі енергетичної і транспортної системи.

У навчаннях візьмуть участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держприкордонслужби, Національної гвардії, Збройних Сил України, Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Тренувальні заходи проведуть в умовах максимально наближених до реальних та з неухильним дотриманням прав і свобод громадян.

Під час навчань в окремих районах можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

СБУ звертається до волинян із розумінням поставитися до тимчасових незручностей і належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *