На Волині встановили пам'ятні дошки загиблим Героям. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині встановили пам'ятні дошки загиблим Героям. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 28.12.2022 / 0 Коментарів

Сьогодні, 28 грудня, у гімназії села Хмелівка, що в Зимнівській громаді, встановили пам'ятні дошки загиблим воїнам Ігорю Хомяку та Андрію Сапізі. 

Про це повідомили у Зимнівській сільській раді. 

Ігор Хомяк 1967 року народження загинув ще 3 липня 2016 року. Учасник спеціальних організаційно-правових заходів українських силових структур, які спрямовані на протидію діяльності незаконних російських та проросійських збройних формувань у війні на сході України.

Андрій Сапіга 1981 року народження загинув при виконанні військового обов’язку, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України 20 вересня цьогоріч. 

«Кожен хто навчається, чи навчатиметься в освітньому закладі с. Хмелівка, мають пам'ятати тих, хто поклав своє життя, намагаючись побороти ворога Тих, хто колись, сидів за тим ж партами, проживаючи свої шкільні роки у тих самих стінах. Ми всі маємо гордитися доньками та синами України, які захищають цілісність нашої держави і пам'ятати тих, хто віддав за це своє житт», – йдеться в дописі. 

Нагадаємо, у селі Княгининок Луцького району відкрили меморіальну дошку полеглому військовому Михайлу Приступі, який загинув 5 березня в боях під Ірпенем на Київщині.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *