На Волині затримали двох «закладчиків» з Київщини. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині затримали двох «закладчиків» з Київщини. ФОТО
image
Назар Тарадюк / 30.01.2023 / 0 Коментарів

Волинські поліцейські затримали двох жителів Київської області, що забезпечували функціонування одного з телеграм-каналів, через який збували потенційним клієнтам так звані «закладки» з наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами, залишаючи їх у певних визначених місцях.

Про це повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

На місці затримання у них виявили та вилучили понад 2 360 закладок з Альфа PVP, амфетаміном, таблетками наркотичної дії. У подальшому знайдено і заховані раніше понад півтори сотні закладок в різних місцях.

У співпраці з колегами з Київської області затримали і 22-річного координатора вищевказаних «закладчиків»: він також не місцевий, а з м. Фастів.

За місцем його проживання слідчі ГУНП разом з працівниками управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області провели невідкладний обшук, під час якого знайшли й вилучили запаси наркотичних речовин та засоби для їх фасування й пакування.

Загалом, під час оглядових та обшукових дій вилучили закладок з психотропами й таблеток на понад 3 мільйони гривень за цінами так званого «чорного ринку». Щомісяця фігуранти збували близько 2 тисяч закладок, отримуючи майже мільйон гривень незаконного прибутку.

За цим фактом слідчі ГУНП у Волинській області розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України. Затриманим загрожує позбавлення волі від 6 до 10 років.

Нагадаємо, 22 січня у Луцьку співробітники патрульної поліції виявили “на гарячому” лучанина, який здійснював продаж психотропної речовини Альфа “PVP” шляхом залишення так званих “закладок”. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *