На Волині зловили п'яного порушника комендантської години

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині зловили п'яного порушника комендантської години
image
Назар Тарадюк / 02.11.2022 / 0 Коментарів

У Ковелі правоохоронці зупинили водія-порушника комендантської години – з'ясувалося, що він ще й п'яний.

Про це у середу, 2 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Інспектори зупинили автомобіль Peugeot, який рухався вулицею Театральною в Ковелі під час дії комендантської години. Під час перевірки документів у 49-річного керманича поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Охоронці правопорядку запропонували пройти водію огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці за допомогою приладу Drager. Результат – 1,09 проміле, що перевищує допустиму норму в п'ять разів.

На правопорушника патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.

Правоохоронці нагадують, що відповідальність за таке правопорушення передбачає накладення штрафу у розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

«Закликаємо водіїв бути відповідальними та не сідати за кермо у стані сп’яніння, адже це може мати непоправні наслідки!», – додали у патрульній поліції.

Нагадаємо, 15 жовтня під час комендантської години патрульні зупинили автомобіль на вулиці Яровиця, для перевірки документів. Водій поводився підозріло, а в ході поверхневої перевірки у нього виявили два поліетиленові пакетики з порошкоподібною речовиною, ззовні схожу на наркотичну. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *