На Волині не освітлюватимуть дороги: що відомо

image
Назар Тарадюк / 28.06.2024 / 0 Коментарів

У межах Волинської області припиняють освітлення автомобільних доріг державного значення.

Про це інфомує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

У зв’язку з необхідністю обмеження споживання електричної енергії внаслідок постійних атак рф на енергетичні об’єкти з 1 липня 2024 року припиняють роботу ліній зовнішнього освітлення, що розташовані вздовж автомобільних доріг державного значення в межах Волинської області.

Зауважують, що у темну пору доби освітлюватимуться лише міжнародні автомобільні пункти пропуску та понад сотня пішохідних переходів, що обладнані системами автономного індивідуального освітлення. На автодорогах, що мають по дві смуги руху в одному напрямку, вмикатимумть ліхтарі із настанням сутінків до 24.00 год.

"Задля забезпечення безпеки руху пішоходів, вишукуватимемо можливість освітлювати й інші «зебри» в населених пунктах шляхом підключення живлення до окремих електроопор.

Закликаємо водіїв та інших учасників дорожнього руху бути обачними і відповідальними на автошляхах, особливо в межах населених пунктів та поблизу пішохідних переходів, та дбати про власну безпеку й безпеку оточуючих людей!" - йдеться у повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *