На Волині прикордонники не пропустили до Польщі понад тисячу осіб

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині прикордонники не пропустили до Польщі понад тисячу осіб
image
Назар Тарадюк / 07.02.2024 / 0 Коментарів

Прикордонники Волинського загону з початку 2024 року відмовили у перетині кордону 1349 особам, з них 1320 не випустили за кордон.

Про це інформують у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Основну частку становлять чоловіки віком від 18 до 60 років, які не мали підстав для виїзду за межі України в період дії правового режиму воєнного стану.

За цей період не пропустили близько трьох сотень громадян, котрі з використанням системи «Шлях» намагалися виїхати за кордон без документів, що підтверджують мету поїздки.

Також збільшилася кількість спроб незаконного перетину кордону військовозобов’язаними з використанням підроблених військово-облікових документів. Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України прикордонники повідомляють співробітників Нацполіції.

Зазначають, що інспектори ретельно перевіряють надані на контроль документи, перш ніж пропускати особу через держрубіж. При цьому прикордонники активно взаємодіють в пунктах пропуску з представниками ТЦК та СП щодо визначення статусу непропущених осіб і можливості вручення їм повісток для уточнення облікових даних громадянина.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *