На Волині виявили факт браконьєрства: відоме ім'я причетного депутата

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині виявили факт браконьєрства: відоме ім'я причетного депутата
image
Наш Інсайдер / 30.08.2024 / 0 Коментарів

На Ковельщині виявили факт браконьєрства, до якого, за нашою інформацією, причетний депутат Сошичненської громади Віктор Семенюк (партія "За майбутнє").

Завдяки спільно проведеним заходам працівників лісової охорони філії «Ковельське лісове господарство» ДП "Ліси України", Північно-Західного міжрегіонального управління ЛМГ та поліції вдалося зупинити підозріле авто поблизу с. Городище, - повідомили волинські лісівники.

Всі докази злочину наявні - в авто вилучили тепловізор, зброю з оптичним прицілом, набої. А також уже розчленовану тушу оленя європейського.

Збитки у цій справі - 60 тис. грн.

"Оперативно встановили і всі обставини. Браконьєрство вчинили не в мисливських угіддях філії. Відома й особа браконьєра. Нагадаємо: полювання зараз заборонене! Крім того, це жорстокий моральний злочин. Особливо - під час війни", - йдеться у повідомленні лісівників.

За інформацією джерел, браконьєром є Віктор Семенюк - бізнесмен та депутат Сошичненської громади на Камінь-Каширщині від політичної сили «За майбутнє». Раніше він уже був учасником подібних скандалів. Тоді єгерська бригада мисливсько-рибальського колективу «Наболоцький» впіймала Віктора Семенюка з товаришами на браконьєрстві. 

Нагадаємо, у жовтні 2023 року на Ковельщині поблизу села Тойкут між єгерями мисливсько-рибальського колективу «Наболоцький» та компанією чоловіків виникла конфліктна ситуація. Тоді четверо єгерів, які регулярно здійснюють рейди на території мисливських угідь, зупинили джип, в якому перебував депутат Віктор Семенюк. Зокрема, йшлося про те, що лісові угіддя, які контролює мисливсько-рибальський колектив «Наболоцький» прилягають до поля, яке засіває кукурудзою депутат Віктор Семенюк, а із вишки, встановленій на цьому полі, він відстрілює дичину.

На місце події викликали поліцію.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *