На Волині військкома затримали на хабарі

image
Наш Інсайдер / 18.07.2023 / 0 Коментарів

На Волині затримали на отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст.368 КК України) заступника начальника Іваничівського РТЦК та СП.

Про це інтернет-виданню «Волинь Online» стало відомо з власних джерел.

Зараз вирішується питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Затримали посадовця у селищі Іваничі співробітники УСР у Волинській області ДСР НПУ спільно із співробітниками УСБУ у Волинській області та Спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Західного регіону.

Пізніше цю подію прокоментували у Волинському обласному ЦТК і СП:

В територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки проводяться рішучі заходи щодо недопущення корупційних правопорушень і злочинних дій.

Правоохоронці повідомили військовослужбовцю одного з ТЦК та СП Волинської області про підозру одержання неправомірної вигоди. Однак на даний час, слідством буде встановлено причетність військовослужбовця та встановлення факту причетності третіх цивільних осіб, які фігурують посередниками.

Триває розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення.

Командування та особовий склад Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує ганебний вчинок прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою і всебічно сприятиме проведенню слідчих дій та з'ясуванню всіх обставин інциденту.

Ми розраховуємо на належну правову оцінку скоєного та невідворотність покарання винних.

З метою запобігання виникнення таких ситуацій, просимо громадян повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів.

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *