Новий спортзал відкрили у ліцеї на Волині. ФОТО

image
Оля Коновалова / 22.12.2022 / 0 Коментарів

Сучасний спортивний зал облаштували у Смолярівському ліцеї Старовижівської селищної ради.

На відкриття оновленого приміщення педагогічний, батьківський та учнівський колективи запросили керівництво області й району. Участь у заході взяв перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук, народний депутат України Валерій Стернійчук, голова Ковельської РВА Ольга Черен та очільник Ковельської райради В’ячеслав Шворак.

Смолярівський селищний голова Василь Камінський зауважив, що нинішня подія – найочікуваніша для учнів ліцею, адже з моменту відкриття школи минуло аж 27 років, а спортивну залу вдалося завершити лише цьогоріч.

«Відтепер у світлій, просторій та сучасній спортивній локації матимуть змогу займатися улюбленими видами спорту 160 ліцеїстів як на уроках фізкультури, так і у спортивних секціях», - сказав він.

Нинішній події передувала наполеглива робота всього колективу школи, батьків, працівників групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти, старост сіл громади та керівництва селищної ради. «Усі роботи по відновленню цієї спортивної зали були виконані упродовж двох років господарським способом. Із місцевого бюджету ми передбачили лише 450 тисяч гривень на закупівлю будматеріалів», - додав очільник громади.

Перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук передав вітання ліцеїстам та педагогам закладу від очільника облради Григорія Недопада та усіх обранців волинської громади.

«Навіть у час воєнного стану наші діти повинні отримувати якісну освіту, рости здоровими, сильними та загартованими, бути активними громадянами своєї держави, - наголосив він у вітальному слові. – Пригадуючи свої шкільні роки, можу із впевненістю сказати, що саме спортивна зала для учнів є одним із найулюбленіших місць. Адже тут є можливість для свого роду емоційного розвантаження та водночас підтримки фізичної форми. Тут діти зазвичай отримують багато позитивних емоцій».

Юрій Поліщук подарував ліцеїстам спортивний інвентар для ігрових видів спорту.

Нагадаємо, звинуваченого у зґвалтуванні луцького тренера розбив інсульт

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *