Звинуваченого у зґвалтуванні луцького тренера розбив інсульт

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Звинуваченого у зґвалтуванні луцького тренера розбив інсульт
image
Віктор Гордійчук / 21.12.2022 / 0 Коментарів

У 72-річного тренера з волейболу Богуслава Галицького, якого судили за сексуальне насильство та зґвалтування неповнолітніх спортсменок, стався інсульт.

Про це пише Інформаційне агентство ВолиньPost із посиланням на власні джерела.

Тож журналісти видання вирішили запитати у Волинської обласної прокуратури, чи не змінювали Галицькому у зв'язку з цим запобіжний захід. Адже раніше його тримали під вартою.

Як виявилося, Галицького таки випустили з-за ґрат.

У пресслужбі прокуратури додали, що прокурори зверталися з клопотанням про продовження запобіжного заходу у виді тримання під вартою, утім захист звернувся про його зміну. У результаті суд таки задовільнив запит захисту і змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт.

Ще 8 липня Галицького взяли під варту на 30 діб без права внесення застави. У серпні продовжили запобіжний захід ще на 60 днів.

У жовтні прокурори Луцької окружної прокуратури Волинської області скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення тренером насильницького задоволення статевої пристрасті, сексуального насильства, розбещення неповнолітніх, замаху на зґвалтування та зґвалтуваннях спортсменок.

За скоєне порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Волині 72-річного тренера з волейболу Богуслава Галицького судять за сексуальне насильство та зґвалтування неповнолітніх спортсменок.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *