ПАРТІЯ ПАЛИЦІ РОЗВАЛЮЄТЬСЯ? ГОЛОВА ЛУЦЬКРАДИ ЙДЕ З ПОСАДИ

  • Головна
  • НОВИНИ
  • ПАРТІЯ ПАЛИЦІ РОЗВАЛЮЄТЬСЯ? ГОЛОВА ЛУЦЬКРАДИ ЙДЕ З ПОСАДИ
image
Віктор Гордійчук / 13.05.2023 / 0 Коментарів

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук йде з посади.

Відео з гучною заявою Олександр Омельчук опублікував на своїй фейсбук-сторінці сьогодні, 13 травня. Своє рішення він пояснив тим, що на нього здійснюють тиск, тому він змушений не лише піти з посади, а й навіть виїхав за кордон.

"Хочу зробити політичну заяву — я складаю з себе повноваження голови Луцької районної ради та повноваження депутатські. Це рішення було для мене не легким. По-перше, на мене здійснюється психологічний тиск впродовж 8 місяців, коли мені щотижня деякі люди повідомляють, що проти мене порушена кримінальна справа, що мені готуються вручити підозру, що мене будуть судити. Питання — коли почалась війна, де ті всі люди були? Батальйон Монако, Батальйон Закарпаття? Я не злякався, я не втік, я спільно з волонтерами робив свою роботу і ми по краплинці наближували нашу перемогу... Коли треба було боронити країну — я не злякався, не втік. Але місяць тому до мене поступила інформація "парень, ти не склав повноваження голови, а ми тебе просили. Тобі просто підкинуть гроші і зайдуть декілька людей, які дадуть свідчення, що ти дійсно взяв і тебе будуть судити... Тому я складаю повноваження — хай тішаться. Я сьогодні знаходжусь в іншій країні, я змушений був виїхати", - заявив Омельчук.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тупий, клоун і маріонетка Палиці»: реакція волинян на заяву Омельчука

 

Нагадаємо, що у 2020 році Олександр Омельчук був обраний депутатом Луцької районної ради від партії "ЗА Майбутнє", а 4 грудня 2020 року обраний головою Луцької районної ради.

Нещодавно "Українська правда" опублікувала розслідування про елітних біженців, які під час війни відпочивають на Лазурному узбережжі. Серед них йдеться і про Ігоря Палицю, який за даними ЗМІ двічі виїжджав за кордон під час воєнного стану.

Журналісти охрестили їх як "Батальйоном Монако". Матеріал мав великий резонанс не тільки серед читачів УП, але й серед правоохоронних органів. Тож журналісти зробили вже й другу частину розслідування.

Крім того, журналісти показали "укриття Палиці", тобто його будинок в Каннах.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *