Укриття Палиці: журналісти показали каннський будинок нардепа з Луцька. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Укриття Палиці: журналісти показали каннський будинок нардепа з Луцька. ВІДЕО
image
Наш Інсайдер / 18.10.2022 / 2 Коментарів

Журналісти відшукали у Каннах (місто, на березі Середземного моря на півдні Франції, - ред.маєток, що належить народному депутату від Луцька та соратнику Ігоря Коломойського Ігорю Палиці.

Зокрема, будинок, який зареєстровано на компанію колишньої дружини нардепа. Про це йдеться у розслідуванні "Української правди".

Знайти маєток журналістам вдалося завдяки відео та фото, зокрема й тим, які вже під час повномасштабного вторгнення публікувала в інстаграм донька Палиці.

На території маєтку можна побачити багато автівок, закритих чохлами.

Особисто депутат Палиця, за словами співрозмовників УП у політичних колах, перебував тут на початку серпня.

За даними французьких реєстрів офіційно маєток з'явився у власності родини Палиці у 2019 році. 

До слова, раніше ми писали про те, що Ігор Палиця серед нардепів, що обрані до Парламенту від Волині чи не найменше брав участь у голосуваннях на сесіях Верховної Ради під час воєнного стану. Також Ігорю Палиці закидали, що його риторика часто схожа на проросійську пропаганду.

Таких елітних біженців як Ігор Палиця журналісти охрестили "Батальйоном Монако". Два місяці тому "Українська правда" опублікувала розслідування про те, як вони під час війни відпочивають на Лазурному узбережжі. Матеріал мав великий резонанс не тільки серед читачів УП, але й серед правоохоронних органів. Тож журналісти зробили вже й другу частину розслідування.

Коментарі (2):

  1. А тим часом "благодійник"-боєць батальйону Монакко окупував Маневицький торфобрикетний завод і забиває свої склади брикетом не дозволяючи при цьому відпускати паливо населенню. Саме час перед зимою творити вакханалію і саботаж. Де СБУ?

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *