Підприємливі діти: луцькі школярі писатимуть власні бізнес-проєкти

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Підприємливі діти: луцькі школярі писатимуть власні бізнес-проєкти
image
Оля Коновалова / 07.09.2022 / 0 Коментарів

Учні луцьких шкіл вивчатимуть основи фінансової грамотності в рамках проєкту “Підприємливі діти".

Це – спільна ініціатива муніципалітетів міст Луцька та Любліна, а також польського і волинського університетів, – розповіла Суспільному професорка Валентина Вітюк.

В рамках проєкту передбачені п’ять занять у класах, екскурсії на 12 волинських підприємств та написання власних бізнес-проєктів. У ньому беруть участь діти віком від шести до десяти років чотирьох луцьких шкіл, які попередньо пройшли конкурсний відбір.

Луцький ліцей №27 потрапив до тих навчальних закладів, де реалізовують проєкт "Підприємливі діти".

Сучасній молоді доведеться відбудовувати Україну після війни, тому знання основ фінансової грамотності в рамках проєкту знадобляться, – говорить вчителька початкових класів луцького ліцею № 27 Оксана Замрій.

Діти у початковій школі найбільш креативні та активні. Тому мета проєкту – не лише навчити їх підприємливих навичок, а й розвинути творче мислення, хобі чи власний талант, – каже педагогиня Вероніка Захарчук.

Зі слів професорки Валентини Вітюк, офіційний старт проєкту був запланований на 24 лютого цього року, втім через повномасштабну війну його двічі довелося відкладати. Проєкт "Підприємливі діти" у Луцьку триватиме до середини грудня.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *