Погуляйко зустрівся з капітаном веслярів, які фінішували під водою

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Погуляйко зустрівся з капітаном веслярів, які фінішували під водою
image
Наш Інсайдер / 21.08.2023 / 0 Коментарів

Голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко зустрівся зі славнозвісним ковельчанином Дмитром Назаруком.

Капітан збірної з веслування разом із своєю командою у Таїланді продемонстрував справжню незламність української нації. Долаючи дистанцію в 2000 метрів, їхній човен «Дракон» затопило від хвилі суперників. Тим не менше, спортсмени не здалися та, попри заборони рятувальників, продовжили змагання. Останні 200 метрів вони долали фактично повністю під водою, - повідомили у пресслужбі посадовця. 

Як зазначив спортсмен, на змаганнях такого рівня дуже важливо гідно представити свою країну. І якщо раніше про Україну знали досить небагато, то зараз ситуація змінилася. 

Дмитро був капітаном української збірною з веслування, він брав участь у кожному запливі. Зокрема, за 6 днів пройшов 18 дистанцій. Його головне завдання, як капітана, - не допустити паніки серед учасників команди, керувати чітко і до фінішу.

Зі своїм завданням Дмитро Назарук впорався на найвищому рівні, довівши міжнародній спільноті, що ми є нація сильних і незламних.

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *