Показали, як поблизу Луцька ремонтують сільську вулицю

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Показали, як поблизу Луцька ремонтують сільську вулицю
image
Оля Коновалова / 18.08.2021 / 0 Коментарів

У Гаразджі ремонтують дорогу по вулиці Джерельна.

Про це у facebook повідомляє заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук.

"Так, ту саму дорогу, яку шукали журналісти та активісти – і чомусь знайшли її в іншому місці.

Поїхав сьогодні перевірити як виконують роботи, адже, згідно з планом, завершити мають до кінця вересня", - йдеться в дописі.

Проєкт на ремонт дороги Підгайцівській сільській раді, після приєднання села Гаразджа до Підгайцівської громади восени 2020 року, передали із Піддубцівської сільради.

На сьогодні більша частина робіт виконана, враховані побажання мешканців прилеглих домогосподарств, адже аби пришвидшити процес ремонту вулиці Джерельна, вони навіть придбали частину бруківки за власний кошт.

Початку робіт чекали кілька років – і лише цього року кошти на ремонт дорожнього полотна знайшли у місцевому бюджеті, але вже Підгайцівської громади.

Відкриті торги на платформі Prozorro завершились 27 липня, підрядник, який переміг, освоїть на ремонт дороги 1 210 304 гривень.

Згідно з технічним завданням, роботи включатимуть улаштування дорожніх корит, основ із щебенево-піщаної суміші, виправлення профілю основ, улаштування покриття із бруківки та планування площ.

На сьогодні більша частина робіт виконана, дорожнє полотно укріплюють бетонною сумішшю, коли об’єкт буде завершений, її частково демонтують і підсиплють дорогу ґрунтом.

Поточний ремонт вулиці Джерельна мають завершити до 30 вересня 2021 року. Гарантійний строк експлуатації об'єкта становитиме три роки.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *