Польща передала луцьким рятувальникам 37-метрову автодрабину

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Польща передала луцьким рятувальникам 37-метрову автодрабину
image
Оля Коновалова / 23.07.2022 / 0 Коментарів

Пожежну автодрабину з висотою підйому стріли на 37 метрів днями поставили в бойовий розрахунок рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини №25 міста Луцьк.

Автомобіль надійшов в рамках допомоги від польських вогнеборців Państwowa Straż Pożarna  Республіки Польща.

Пожежна автодрабина всесвітньовідомого виробника техніки для вогнеборців-рятувальників Magirus встановлена на шасі Jelcz. У Луцьку автомобіль пройшов ретельне технічне обслуговування, отримав косметичний ремонт завдяки старанням керівника підрозділу - майора служби цивільного захисту Павла Угриновича та всього колективу частини.

Спецтехніка успішно випробувана відповідно до вимог нормативних документів і призначена для рятування людей з висоти до 10-11 поверху та подачі води на гасіння пожеж.

Польський автомобіль замінив на цьому посту автодрабину АД-30 на шасі ЗіЛ, що успішно «несла службу» в цьому найстаршому підрозділі служби 101 області з 80-х років минулого століття.

«Хочеться побажати луцьким рятувальникам використовувати цю техніку тільки на навчаннях, аби не довелось випробовувати її можливості під час пожеж», - йдеться в повідомленні ГУ ДСНС у Волинській області.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *