«Поремонтував уже декілька десятків автомобілів для ЗСУ та удосконалив три дрони»: історія волинянина Владислава

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Поремонтував уже декілька десятків автомобілів для ЗСУ та удосконалив три дрони»: історія волинянина Владислава
image
Іра Поліщук / 03.12.2022 / 0 Коментарів

Від початку повномасштабної війни 27-річний майстер СТО Владислав Гром почав займатись удосконаленням дронів для захисників України та лагодить авто.

Про свою справу розповів Суспільному.

За вісім місяців чоловік поремонтував уже декілька десятків автомобілів та удосконалив три дрони, які передав військовим.

Майстер розповідає: купує безпілотні літальні апарати за кордоном, також замовляє необхідні запчастини та складає їх у своїй майстерні. Додає: виходить утричі дешевше, ніж купувати в Україні.

"Після першого зробленого дрона почали дзвонити хлопці з передової, дякували. Так вирішив взятися за роботу над другим", – говорить Владислав Гром.

Крім дронів, у майстерні є інша робота, каже майстер: сюди привозять на техогляд і ремонт автомобілі, які поїдуть на передову. Авто для військових ремонтують поза чергою та безплатно, запчастини також купують за зниженими цінами.

Волонтер Руслан вчергове привіз у майстерню до Влада авто з передової. Каже: військовим часто доводиться їздити по бездоріжжю без фар, відповідно підвіска та ходова в машин не витримує.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *