Садочки, військові, медзаклади: на що луцькі депутати виділили гроші

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Садочки, військові, медзаклади: на що луцькі депутати виділили гроші
image
Оля Коновалова / 31.03.2023 / 0 Коментарів

Депутати Луцької міської ради погодили виділення коштів з бюджету громади на нагальні потреби закладів освіти, медицини, на потреби військових та інфраструктурні питання.

Зокрема, на ремонт даху КЗ «ДЮСШ №3» передбачили 3 мільйони гривень, на ремонт філії бібліотеки № 4 на вул. Привокзальній виділили 195 тисяч гривень, Луцька міська дитяча поліклініка на вул. Чорновола отримає 460 тисяч гривень на ремонт лабораторії, а Луцькій міській дитячій поліклініці на проспекті Волі виділили 420 тисяч гривень для ремонту хірургічних кабінетів.

Окрім цього, 971 тисячу гривень депутати погодили виділити на придбання тролейбусів, а ще близько 1,8 млн грн — для департаменту освіти Луцької міської ради, зокрема на обслуговування шкільних автобусів, пальне та ремонт у ЗДО №37.

Крім того, депутати виділили 4 050 млн грн на допомогу військовим та розподілили кошти своїх депутатських фондів. Так Микола Федік спрямував 40 тисяч гривень на придбання та заміну міжкімнатних дверей у ЗДО №5. Його колега Олександр Ніколайчук виділив 29 850 тисяч гривень на ремонт автомобіля для військової частини А6175.

Депутат Олександр Ткачук спрямував 50 тисяч гривень на придбання тепловізійного прицілу для потреб батальйону 100-ої бригади ТРО та 50 тисяч гривень для громадського формування «Варта порядку» на придбання тепловізійного прицілу для БОР «Луцьк».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *