Сергій Мартиняк став почесним консулом Литви у Луцьку

image
Іра Поліщук / 11.06.2021 / 0 Коментарів

Сьогодні у місті Луцьку урочисто відкрили Почесне консульство Литовської Республіки.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики Луцької міської ради.

Дипломатична установа знаходиться на вулиці Словацького, 12, у центрі міста. На її відкриття завітали високопосадовці Литовської Республіки на чолі з Віце-спікером Сейму Паулюсом Саударгасом та Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом, народні депутати України, почесні консули з Польщі та Чехії, Луцький міський голова Ігор Поліщук та його заступник Ірина Чебелюк, а також представники обласної влади.

1

Ігор Поліщук привітав усіх з відкриттям Почесного консульства Литовської Республіки у місті Луцьку та побажав Почесному консулу Литовської Республіки у Волинській області Сергію Мартиняку успішної та плідної роботи.

22

«Луцьк зажди був успішним у питаннях міжнародної діяльності. У Литві ми маємо міста-партнери, з якими успішно співпрацюємо. Я сподіваюся, що з відкриттям Почесного консульства ця співпраця буде лише поглиблюватися, ставати активнішою та приноситиме ще більше результатів. З Литовською Республікою ми тісно поєднані історією та культурою, а тепер, я сподіваюсь, ми будемо поєднані й гарними інвестиційними проєктами, які будуть спрямовані на те, щоб наші міста розвивались, ставали успішними та прогресували», - зазначив Луцький міський голова.

Відвідати Почесне консульство Литовської республіки у місті Луцьку можна з понеділка по п’ятницю з 10-ї до 13-ї години, а за попереднім записом у ці ж дні, щоправда з 14-ї до 17-ї години.


Нагадаємо, Сергій Мартиняк - народний депутат 8 скликання. Обраний у 2014 році за округом №20 (Волинська область) як безпартійний самовисуванець. Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин. Член депутатської групи “Воля народу”.

З 2012 до 2014 року був народним депутатом 7 скликання за тим же округом як безпартійний самовисуванець. Був позафракційним, з лютого 2014 року - член депутатської групи “Суверенна європейська Україна”.

У 2010-2012 роках – депутат Волинської обласної ради 6 скликання, був обраний за 29 округом (Турійський район) від Аграрної партії України як безпартійний. Був членом постійної комісії обласної ради з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин. У 2006 році балотувався до Волинської обласної ради за списком Народного блоку Литвина.

З 2001 до 2012 року працював головою ТзОВ “Агропромислова група “Пан Курчак”. З 1993 року займався підприємницькою діяльністю, з 1997 року - у м’ясопереробній промисловості.

Закінчив Східноукраїнський національний університет ім.Лесі Українки за спеціальністю “економіка та підприємництво” та Рівненський автотранспортний технікум за фахом “технічне обслуговування і ремонт автомобілів і двигунів”.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *