Шахрай і брехун: ЗМІ викрили власника анонімного каналу про митницю?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Шахрай і брехун: ЗМІ викрили власника анонімного каналу про митницю?
image
Наш Інсайдер / 14.09.2023 / 0 Коментарів

Власником скандального анонімного телеграм-каналу «Держмитслужба», за інформацією редакції каналу «Злий Фіскал», виявився Михайло Петрович Шапірко.

Як пишуть у редакції, цей «правильний митник» буцімто за 20 000 грн (1 пост) робить наклепи та оббріхує своїх колег. 

І нібито саме через це ВБ ДМСУ порушили разом з Нацполіцією проти нього справу, мовляв, він зливав дані із системи «Інспектор» зацікавленим особам та розміщував внутрішні документи на своїх сторінках у соцмережах.

Крім того, за інформацією ЗМІ, ДСР проводило обшуки в нього вдома і нібито знайшли багато доказів.

«Також було встановлено, що всі кошти від «замовників», а це в основному контрабандисти, яким тим чим іншим чином перешкоджали посадовці (яких поливав брудом) зараховувались на картку його безробітньоі дружини Шапірко Віри», - кажуть в редакції.

Водночас там стверджують, що після 24 лютого згадана особа нібито влаштувалася у Сарненський ТЦК та СП, який нині має проводити розслідування, адже 11 вересня Михайла Шапірка з перевищеним рівнем вмісту алкоголю в крові за кермом  затримали патрульні в м. Сарни на автомобілі Audi Q7.

«Він вказав, що безробітний...Це, до речі, не вперше коли його зупиняють за кермом в нетверезому стані. Як ви помітили, що машина належить його безробітній дружині. Міша, ти пишеш про авто митників, «відстороняв» всіх, але забув написати про своє авто. Шапірко  кришував розмитнення автомобілів на МП "Сарни", схема полягала в занижені митної вартості автомобілів, що дозволяло мінімізувати відрахування в бюджет. Платою за безперешкодне проходження митниці є $100 з фізичної особи та $200 з фірми», - продовжують автори з каналу «Злий Фіскал».

Також вони опублікували фото з згаданої вище події, що сталася 11 вересня, коли Шапірка зупинили напідпитку за кермом.

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *