Ще 60 млн на ремонт пр.Волі: комунальники не готові коментувати

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Ще 60 млн на ремонт пр.Волі: комунальники не готові коментувати
image
Еля Коротинська / 29.09.2023 / 0 Коментарів

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк не готовий коментувати черговий тендер на капітальний ремонт проспекту Волі вартістю 60 млн грн, який оголосили 27 вересня. Про це він заявив журналістам, коли вони прийшли до чиновника за роз’ясненнями.

«Я підготуюсь і в понеділок усе вам розкажу. Мені потрібно, щоб заступники зібрали і надали інформацію, бо я не тримаю в голові всі цифри, щоб вам щось прокоментувати» - мовив він.

Натомість чиновник запропонував зустрітись у понеділок. Мовляв коли йому нададуть усю необхідну інформацію і він ознайомиться з усіма питаннями і цифрами – зможе розповісти не лише про причини корегування проекту капітального ремонту проспекту Волі, а й про ремонт горезвісних сходів, прибудинкових територій, дворів і скандальний тендер на ремонт бульвару Дружби народів.

Нагадаємо, 27 вересня на майданчику публічних закупівель ProZorro з’явилось оголошення про проведення «відкритих торгів з особливостями». Предмет закупівлі – «Капітальний ремонт проспекту Волі від вул. Шопена до Київського майдану в місті Луцьку Волинської області (коригування) (джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет)». На це з бюджету громади готові витратити 60 320 000 грн. Термін виконання робіт – до 15 лютого 2024 року.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: На ремонт пр.Волі луцька влада хоче витратити ще 60 мільйонів

У технічній специфікаціє серед переліку робіт – демонтаж та улаштування бруківки, асфальтобетонного покриття і нанесення розмітки, встановлення лавок і смітників, і понад 20 позицій дорожних знаків у кількості по 100 штук, які мають поставити на відремонтованій вулиці.

В рамках цієї закупівлі планується на проспекті Волі висадити Іргу канадську, Сливу розчепірену, Міскантуси, Спіреї, Ленісетуми, Дейції, Барбариси, Гортензії та інші багаторічники.

Враховуючи те, що за останні декілька років з міського бюджету на ремонт проспекту Волі витратили близько 165 млн грн, то разом із новим тендером, його вартість становитиме майже 225 млн грн.  

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *